Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje

Swiss Hotel gëzon një pozicion shume te mire ne qytetin e Pejes. Cdo dhomë përmban krevatin komod, TV, WiFi, ajër të kondicionuar dhe një tualet privat me dush.

Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje

DHOMAT

VIEW DETAIL
Dhoma 1
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 2
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 3
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 4
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 5
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 6
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 7
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 8
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 9
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 10
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 11
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 12
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 13
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 14
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 15
Swiss Motel Rruga Beteja e Koshares Peje 

Reservierung

  Vorname Name:
  E-Mail:
  Telefon/Mobil:
  Check-in Datum:
  Check out Datum:
  Anzahl der Personen:
  Zimmertyp:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Compare