Fabrik

Shala Swiss Group – Fabrik

Kompania qe është bere sinonim i suksesit dhe besueshmërisë.

Vitet e punës dhe suksesi kane bërë qe sot te jemi ne shërbimin e te gjitha nevojave tuaja. Te kemi besimin tuaj dhe te vazhdojmë me devotshmëri punën e filluar.

Kompania Shala, tashme emër i njohur për te gjithë vazhdon te ofroj shërbimet e veta ne shume segmente ku ju keni nevoje. Me ne gjithçka është me e lehte me moderne dhe konforme me standardet e shoqërive te avancuara. Me ne jeni ju te avancuar sepse fundja ne ekzistojmë për Ju.

Kompania Shala për ju ofron këto shërbime: Pompa te Karburanteve, Hotele, Restorante, Kuzhina Moderne, Pishina e ëndrrave tuaja. Me ne përditshmëria juaj është me e bukur, puna dhe gazmende e juaja familjare.

Compare