Shala Swiss Hotel

Hotel luksoz me 600 ulëse, Gjithçka për ju ne nivelin e larte duke filluar nga pika e karburantit me cilësinë e karbuarantev te garantuar dhe çmimin e volitshëm.

Hoteli për gëzimet e juaja familjare me 600 ulëse me dhoma gjumii kategorisë se larte, me kuzhinën moderne dhe atë tradicionale, shërbimet profesionale dhe stafin e mrekullueshëm.