Swiss Motel Kliqin Peje

Swiss Hotel gëzon një pozicion shume te mire ne qytetin e Pejes. Cdo dhomë përmban krevatin komod, TV, WiFi, ajër të kondicionuar dhe një tualet privat me dush.

Swiss Motel Kliqin Peje

DHOMAT

VIEW DETAIL
Dhoma 1
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 2
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 3
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 4
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 5
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 6
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 7
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 8
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 9
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 10
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 11
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 12
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 13
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 14
Swiss Motel Kliqin Peje 
VIEW DETAIL
Dhoma 15
Swiss Motel Kliqin Peje 

Reservierung

  Vorname Name:
  E-Mail:
  Telefon/Mobil:
  Check-in Datum:
  Check out Datum:
  Anzahl der Personen:
  Zimmertyp:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Compare