Parkingu Nr. 14 Blloku Hyrja D***REZERVUAR Ganimet +Naim shala

Çmimi i diskutueshem
Te Shitura

14

Property ID

18.9 m2

Size

Description

BLLOKU HYRJA D, KATI -1, PARKINGU 14, 18.9 m2.

Address

Address: Rruga Beteja e Loxhes - Pejë
 • Country: Albania
 • Province / State: Kosove
 • City / Town: Peje
 • Postal code / ZIP: 30000
Open on Google Maps
 • Property ID 14
 • Price Çmimi i diskutueshem
 • Property Type Garazhe
 • Property status Te Shitura
 • Year Built 2022
 • Size 18.9 m2
 • Label Blloku Hyrja D, Garazhe
 • Hyrja D
 • Kati -1

File Attachments

Parking-Blloku-B-Hyrja-1-dhe-2.pdf Download

Get Directions

Contact

Shala Swiss Group Agent

Property Agent
+41798870000
+38344611364
info@shalagroup.com
Other Properties