Apartament me Qira

Me Qira

Apartament me Qira

200€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

90 m2
1
1
Zyre me Qira

Me Qira

Zyre me Qira

200€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

40 m2
1
1
Ambient Biznesi me Qera

Me Qira

Ambient Biznesi me Qera

500€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

200 m2
1
Banesa 88 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 88 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 8, BANESA 88, 102.74 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

102.74 m2
2
2
Banesa 87 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 87 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 8, BANESA 87, 81,77 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

81.77 m2
2
2
Banesa 86 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 86 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 8, BANESA 86, 72,50 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, Ballkon.

72.50 m2
2
2
Banesa 85 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 85 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 8, BANESA 85, 91,25 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

91.25 m2
2
2
Banesa 84 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 84 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 8, BANESA 84, 93,60 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.60 m2
2
2
Banesa 83 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 83 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 83, 97,64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 82 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 82 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 82, 93,03 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.03 m2
2
2
Banesa 81 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 81 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 81, 67,17 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, Dhomë gjumi, Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

67.17 m2
1
1
Banesa 80 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 80 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 80, 86,45 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

86.45 m2
2
2
Banesa 79 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 79 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 79, 103,08 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 3 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

103.08 m2
3
2
Banesa 78 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 78 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 78, 82,13 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

82.13 m2
2
2
Banesa 77 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 77 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 7, BANESA 77, 102.74 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

102.74 m2
2
2
1 2 7