Banesa 1 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 1 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem
5 months ago

HYRJA A, KATI 1, BANESA 1, 82,13 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

82.13 m2
2
2
Banesa 3 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 3 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 1, BANESA 3, 86.45 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

86.45 m2
2
2
Banesa 13 Hyrja A***REZERVUAR

Te Shitura

Banesa 13 Hyrja A***REZERVUAR

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 2, BANESA 13, 103,08 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 3 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

103.08 m2
3
2
Banesa 11 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 11 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 1, BANESA 11, 102.74 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

102.74 m2
2
2
Banesa 4 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 4 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 1, BANESA 4, 67.17 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, Dhoma gjumi, Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

67.17 m2
1
1
Banesa 2 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 2 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 1, BANESA 2, 103.08 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 3 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

103.08 m2
3
2
Banesa 20 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 20 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 2, BANESA 20, 72.50 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, Ballkona.

72.50 m2
2
2
Banesa 24 Hyrja A***REZERVUAR

Te Shitura

Banesa 24 Hyrja A***REZERVUAR

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 3, BANESA 24, 103,08 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 3 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

103.08 m2
3
2
Banesa 6 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 6 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 1, BANESA 6, 97.64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 15 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 15 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 2, BANESA 15, 67.17 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, Dhoma gjumi, Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

67.17 m2
1
1
Banesa 5 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 5 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 1, BANESA 5, 93.03 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.03 m2
2
2
Banesa 8 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 8 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 1, BANESA 8, 91.25 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

91.25 m2
2
2
Ambient Biznesi me Qera

Me Qira

Ambient Biznesi me Qera

500€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

200 m2
1
Banesa 9 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 9 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 1, BANESA 9, 72.50 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, Ballkon.

72.50 m2
2
2
Banesa 14 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 14 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 2, BANESA 14, 86.45 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

86.45 m2
2
2
1 2 7