Ambient Biznesi me Qera

Me Qira

Ambient Biznesi me Qera

500€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

200 m2
1
Apartament me Qira

Me Qira

Apartament me Qira

200€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

90 m2
1
1
Zyre me Qira

Me Qira

Zyre me Qira

200€ / ne muaj

SHALA SWISS OIL DHE SHALA SWISS GROUP NGA ZVICRRA ME PRONARËT NEZAIM SHALA DHE BASHKIM SHALA FILLUAN NDËRTIMIN E OBJEKTIT AFARISTO SHUMËBANESORË NË LAGJEN SHALA SWISS NË PEJË DARANIA 2. ME LEJE NDËRTIMI, BODRUM, AFARIZËM DHE 9 ETAZHA.

40 m2
1
1
Banesa 72 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 72 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 7, BANESA 72, 97.64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 40 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 40 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 4, BANESA 40, 93.60 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.60 m2
2
2
Banesa 8 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 8 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 1, BANESA 8, 91.25 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

91.25 m2
2
2
Banesa 61 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 61 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 6, BANESA 61, 97.64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 29 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 29 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 3, BANESA 29, 93.60 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.60 m2
2
2
Banesa 82 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 82 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 8, BANESA 82, 93,03 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.03 m2
2
2
Banesa 50 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 50 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 5, BANESA 50, 97.64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 18 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 18 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 2, BANESA 18, 93.60 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.60 m2
2
2
Banesa 71 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 71 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 7, BANESA 71, 93.03 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.03 m2
2
2
Banesa 39 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 39 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 4, BANESA 39, 97.64 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

97.64 m2
2
2
Banesa 7 Hyrja B

Ne Shitje

Banesa 7 Hyrja B

Çmimi i diskutueshem

HYRJA B, KATI 1, BANESA 7, 93.60 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.60 m2
2
2
Banesa 60 Hyrja A

Ne Shitje

Banesa 60 Hyrja A

Çmimi i diskutueshem

HYRJA A, KATI 6, BANESA 60, 93.03 m2, Dhomë e ditës, Tryezaria, Kuzhina, 2 Dhoma gjumi, 2 Banjo, Koridor, 2 Ballkona.

93.03 m2
2
2
1 2 7